Samarbejdspartnere

Vi har ambitioner om at blive en del af de bedste klinikker i norden. For at være det er vi nødt til at kunne spænde bredt og sørge for at have de bedste og mest relevante behandlere i huset.

Udover Læge Søren Flytlie, sygeplejerske, samt andet personale, indgår vi i et tæt samarbejde med de andre selvstændige behandlere i klinikken. Dette gør vi for at kunne tilbyde vores patienter den “fulde pakke”, således vi kan nå hele kroppen rundt.

I hele huset arbejder vi tæt sammen og mødes til evalueringer samt strategi møder, hvor vi hjælper hinanden med at præcisere fokus og dygtiggøre os, så vi alle besidder bedst muligt overblik over kroppens mange funktioner. Vi har alle altid fokus på det hele menneske og anerkender at psyke og krop hænger uløseligt sammen. Vi har alle vores specialer, men står en behandler overfor en udfordring der ikke kan løses, så kender vi forhåbentligvis en der kan.

OBS. Tidsbestilling sker via kontakt til de enkelte behandlere.

Tandlæger:

Susanne Rames og klinikasssistent Ann Mariager har en biologisk medicinsk tilgang til tandlæge faget. Susanne Rames har fået adskillige kurser fra Privathospitalet Paracelsus i Schweiz.

http://www.tandlaege-susanne-rames.dk/

Termografi Scanning:

Susanne Lodahl, har body and breastcare og 13 års erfaring med termografi scanning. Dette værktøj er helt unikt og kan afsløre inflammation/infektion. Termografi scanning er relevant ved alle problemstillinge.

https://bodyandbreastcare.dk/

Psykolog:

– Jette Goller Kloth – tilbyder psykologisk rådgivning, healing og meditation for individer, organisationer og medarbejdere i organisationer samt værdiskabende bestyrelsesarbejde. Jette har en overordnet forståelse for kompleksitet og samspil ligesom en forståelse for detaljen, og har en helhedsforståelse med fokus på at skabe balance og positiv energi.

https://jettegollerkloth.com/

– Gita Saadatjou har erfaring med behandling af svært traumatiserede mennesker, hvor hun hjælper med at genfinde livsglæde, øge psykisk helbred samt trivsel.

https://www.psykologgita.dk/

Kropsterapi:

Pia Y. Rosenberg, er triggerpunkt massør, stress terapeut uddannet og taget flere kurser i bla. organmassage.

https://centerforcareness.dk/?url=centerforcareness.dk&id=1267

– Karin Sulsbrück, er kranio-sakral terapeut, og uddannet fysioterapeut og kan via centralnervesystemet genoprette balance i nervesystem samt krop.

https://karin-kst.dk/

– Emiline Lind, har 30 års erfaring indenfor sundhedsvæsenet og har specialiseret sig i healingsmassage, zoneterapi og ansigts massage.

http://emilinelind.dk/

– Kris Andersen, “Har du ondt i sjælen, så har du ondt i kroppen for krop og sind kan ikke adskilles. Kris behandler med fokus på krop, sind, følelser og energi. Er der ikke forløsning i disse fire elementer, er forløsningen tit ikke er fuldendt. Kris har specialiseret sig i den psykosomatiske del af tarmsystemet og arbejder med det igennem kropsterapi. I hans behandling af tarmsystemet arbejder han med kroppens energisystem bl.a. via kroppens meridianbaner og organer. Kontakt via tlf: 22 39 93 33, eller mail: sirkterapi@gmail.com

Kinesiologi

– Erik Derdau, har 25 års erfaring som kinesiolog og tankefeltsterapeut, hvor bla. muskeltesten anvendes til at vise sammenhæng mellem symptomer og psyke. Derefter undersøges og testes hvilke tiltag der skal gøres for at opnå et højere energiniveau. Kontakt via tlf: 30295304 eller mail: erik@glad-igen.dk

Hormonterapi

– Jane Borlev, har en PBA i ernæring og sundhed og er uddannet NHT®-vejleder i Naturlig hormonterapi. Jane er selv tidligere kræftpatient- Derudover underviser hun i giftfri livsstil på Institut for Naturlig hormonterapi og er kursus og foredragsholder

http://mitlivminkrop.dk/

Kostvejledning:

– Gitte Møller er uddannet kostvejleder ved Lene Hansson, derudover er hun husets receptionist og rask meldt cancerpatient.

https://gittessundhed.dk/

Heilpraktik:

– Kirsten Hinz, er uddannet sygeplejerske og heilpraktiker og kan med avanceret elektromagnetisk udstyr analysere kroppen og give behandlingsforslag. Konsultationer foregår på tysk eller engelsk.

https://naturheilpraxis-hinz.planway.com/

Colonterapi:

– Maiken Andersen, er uddannet sygeplejerske og har 15 års erfaring indenfor colon hydro terapi, et felt der i sundhedsvæsenet der er alt for lidt fokus på og tarmen og tarmbakteriernes indflydelse på vores helbred. Derudover har hun en holistisk tilgang til sundhed, og er i øvrigt foredragsholder og forfatter.

https://www.colonklinikken.dk/

PEMF + Rent Vand

– Vi har i klinikken indgået et samarbejde med VitaLife. Vi har en fælles passion for at skabe raske mennesker. De har specialiseret sig i vand maskiner og PEMF madrasser som betyder Pulserende Elektro Magnetisk Felt. Både vand og madrasser kan spille en afgørende for dit helbred. Vi har både rent vand og PEMF madrasserne til rådighed i klinikken. VitaLife har endvidere lånt os den fine stol i receptionen Som alle er velkomne til at prøve. Ring til VitaLife og de kan fortælle dig meget mere: Tlf.: +45 51171838