Samarbejdspartnere

Vi har ambitioner om at blive en del af de bedste klinikker i norden, og sætte vores aftryk på sundheden verden over. For at være det er vi nødt til at kunne spænde bredt og sørge for at have de bedste og mest relevante behandlere og partnere i huset.

Udover Læge Søren Flytlie, sygeplejersker, samt andet personale, indgår vi i et tæt samarbejde med de andre selvstændige behandlere i klinikken. Dette gør vi for at kunne tilbyde vores patienter den “fulde pakke”, således vi kan nå det hele menneske rundt.

I hele huset arbejder vi tæt sammen og mødes til evalueringer samt strategi møder, hvor vi hjælper hinanden med at præcisere fokus og dygtiggøre os, så vi alle besidder bedst muligt overblik over kroppens mange funktioner – med dit helbred i fokus. Vi har alle altid fokus på det hele menneske og anerkender at psyke og krop hænger uløseligt sammen. Vi har alle vores specialer, men står en behandler overfor en udfordring der ikke kan løses, så kender vi sædvanligvis en der kan.

OBS. Tidsbestilling sker via kontakt til de enkelte behandlere.

Tandlæger:

Susanne Rames og klinikasssistenter Mia Mette Rosenmay har en biologisk medicinsk tilgang til tandlæge faget. Susanne Rames har taget adskillige kurser blandt andet fra Privathospitalet Paracelsus i Schweiz. Tidsbestilling sker kun med henvisning.

http://www.tandlaege-susanne-rames.dk/

Psykolog:

– Jette Goller Kloth – tilbyder psykologisk rådgivning, healing og meditation for individer, organisationer og medarbejdere i organisationer samt værdiskabende bestyrelsesarbejde. Jette har en overordnet forståelse for kompleksitet og samspil ligesom en forståelse for detaljen, og har en helhedsforståelse med fokus på at skabe balance og positiv energi.

https://jettegollerkloth.com/

– Gita Saadatjou har erfaring med behandling af svært traumatiserede mennesker, hvor hun hjælper med at genfinde livsglæde, øge psykisk helbred samt trivsel.

https://www.psykologgita.dk/

Kropsterapi:

– Karin Sulsbrück, er kranio-sakral terapeut, og uddannet fysioterapeut og kan via centralnervesystemet genoprette balance i nervesystem samt krop.

https://karin-kst.dk/

– Lasse Kildevæld, har virksomheden Århus Hovedpineterapi. Lasse er uddannet fysioterapeut men har udvidet sit fag, og specialiseret sig i hovedpine, og dets mange årsager. Hjemmeside er oppe snarest muligt. Indtil da kontakt 22 15 58 53.

Hormonterapi:

Jane Borlev, har en PBA i ernæring og sundhed og er uddannet NHT®-rådgiver i Naturlig Hormonterapi. Jane er selv tidligere kræftpatient. Derudover underviser hun om en giftfri livsstil på Center for Naturlig Hormonterapi og er kursus- og foredragsholder.

http://mitlivminkrop.dk/

Heilpraktik:

– Kirsten Hinz, er en rutineret sygeplejerske, som kan hjælpe med at behandle forskellige balance værdier i kroppen, igennem elektromagnetiske redskaber der både måler og behandler i samme køre. Konsultationer foregår på engelsk eller tysk.

https://naturheilpraxis-hinz.planway.com/

Colonterapi:

– Maiken Andersen, er uddannet sygeplejerske og har 15 års erfaring indenfor colon hydro terapi, et felt der i sundhedsvæsenet der er alt for lidt fokus på og tarmen og tarmbakteriernes indflydelse på vores helbred. Derudover har hun en holistisk tilgang til sundhed, og er i øvrigt foredragsholder og forfatter.

https://www.colonklinikken.dk/

PEMF + Rent Vand

– Vi har i klinikken indgået et samarbejde med VitaLife. Vi har en fælles passion for at skabe raske mennesker. De har specialiseret sig i vand maskiner og PEMF madrasser som betyder Pulserende Elektro Magnetisk Felt. Både vand og madrasser kan spille en afgørende for dit helbred. Vi har både rent vand og PEMF madrasserne til rådighed i klinikken. VitaLife har endvidere lånt os den fine stol i receptionen som alle er velkomne til at prøve. Ring til VitaLife og de kan fortælle dig meget mere: Tlf.: +45 51171838

Termografiscanning:

– Sanne Lodahl indførte som den første termografi scanning af den menneskelige krop i 2008. Scanningen viser inflammation, som er kroppens reaktion på at noget er galt – alt fra bihuler -tænder/rod- forkalkninger – blodprop- forstyrrelser i alle led – muskler -nerver – kredsløbet – begyndende / eksisterende, ikke indkapslede svulster – alle organer – autoimmune sygdomme – bryst – lymfe.

Patientstyrelsen har i 2022 endelig accepteret termografi scan.

https://www.bodyandbreastcare.dk/