Priser

Priser er gældende fra marts 2023

Konsultation v. læge Søren Flytlie (ca. 2 timer inkl. blodtypebestemmelse, værktøjet Journal for Facilitated Healing, evt. recepter og en mørkefeltsmikroskopi* undersøgelse): 3360,-

Al information, råd og vejledning får du med dig hjem på skrift i din personlige mappe.

I kan med fordel komme flere i konsultation samtidigt. Det giver et endnu mere fint og nuanceret helhedsbillede. Spar fx. 1000,- ved en dobbeltkonsultation (500,- pr. pers.)

Receptfornyelse: 250,-

* Mørkefeltsmikroskopiundersøgelse er en analyse af dit levende blod, hvor der med mindre end en dråbe blod, kan undersøges for mange forskellige ting. Herunder immunforsvaret, autoimmunitet, syre/base balance, røde blodceller, radioaktivitet, inflammation, gærsvamp, candida, utæt tarm (leaky gut), skimmelsvamp mv.. Du kan selv følge med i hele processen “live” på en storskærm.


FOREDRAG MED SØREN FLYTLIE


“LÆGENS GUIDE TIL NATURLIG SUNDHED”

Læge Søren Flytlie holder foredrag med titlen “Lægens guide til NATURLIG sundhed”. Præsenteres på en frisk og enkel måde. En pragmatisk og bred tilgang til sundhed. Varighed ca. halvanden time inklusiv tid til spørgsmål.

Søren Flytlie er uddannet læge og udpræget perfektionist, ikke mindst hvad angår årsagsbehandling og sundhedsfremme for sine patienter. Søren Flytlie gør en dyd ud af at behandle sine patienter med naturlige midler, dvs. at syntetisk og receptpligtig medicin ikke er førstevalg.

Essensen i Søren Flytlie’s behandling er, at han ansér sine patienters udfordringer forskelligt. I hans optik er sygdom multifaktoriélt, og det er individuelt hvilke faktorer, der for den enkelte har størst betydning. Han mener, at når disse faktorer identifiseres, kan behandlingsstrategien skræddersyes og indsatsområderne vægtes. På trods af sin perfektionistiske tilgang vedkender Søren Flytlie sig, at han ikke kender hele sandheden omkring “optimal sundhed”, men det ændrer ikke på, at det altid er i den retning han stræber.

Foredraget kan indholde information om: Lavt stofskifte (frit T3), Kosttilskud, Blodtypekost, Oxidativt stress, Åreforkalkning, Kolesterol, Blodtrykket, Knogleskørhed, Tænder som årsag til sygdom, Syre/base-balancen.

Tag kontakt til os, og beskriv jeres ønsker, så vil Søren vende tilbage til jer.

Lægens guide til naturlig sundhed

Præsenteres på en frisk og enkel måde. En pragmatisk og bred tilgang til sundhed. Varighed ca. halvanden time inklusiv tid til spørgsmål.

Artikel om foredraget

Blandt andre har FDZ oplevet Søren Flytlie’s foredrag. Her er en artikel udarbejdet af FDZ efter foredrag i deres forening. Læs artiklen.

Næste foredrag

Hold øje med Facebook. Foreninger, firmaer eller lign. Du er velkommen til at kontakte os på admin@flytlie.com eller telefon: 53827083 for mere info.