Kræft

Om kræft behandling

Klinikken tilbyder en holistisk tilgang til behandlingen af kræft. Vi anerkender at kræft er multifaktoriel. Derfor arbejder vi ved kræft sygdom ud fra et helheds perspektiv, og giver vores patienter en så grundig og bred en gennemgang af hvilke problemstillinger vi mener der skal løses, og hvilke værktøjer man selv kan benytte sig af i kampen mod kræft. Vores erfaring er klart at desto flere ting der sættes ind for desto stærkere er kroppen og desto bedre chancer for positive resultater er der. I huset har vi alle de forskellige faggrupper som der kan være brug for.

Indledende konsultation
Under den indledende konsultation dækkes så mange problemstillinger som muligt, der kan kan have indflydelse på situationen. Efter den indledende konsultation, hvor vi gennemgår kost, livsstil og forskellige andre behandlingstiltag, kan der bestilles tid til højdosis c-vitamin intravenøse behandlinger.

Forskellige kræftformer

Behandlingen kan bruges til alle cancertyper. I klinikken har vi erfaringer med typerne: bryst-, knogle-, prostata-, lever-, nyre-, livmoder-, lunge-, bugspytkirtel-, galdeblære-, æggestok-, tarm-, hjerne-, lymfekræft. Vi samler løbende patienthistorier som kan læses i klinikken. Vi modtager patienter med cancer i alle stadier.

Højdosis C-vitamin

Centralt er behandlingen med højdosis C-vitamin til patienter med kræft. Klinikken tilbyder behandling med højdosis C-vitamin til patienter med kræft, immunsvækkelse eller forgiftninger. Denne behandling har været anvendt på flere klinikker i Danmark de sidste 15 år. Læs dette åbne brev, fra vores kollegaer IOM i Lyngby om fordelene ved højdosis intravenøs C-vitamin. Behandlingen indeholder blandt andet vitamin-C i høj dosis, og gives som et drop. Det vil sige, at du får lagt en lille nål i armen, og herigennem løber medicinen direkte ind i blodbanen og gør sin virkning. Hver behandling tager ca. 2 timer, hvor du sidder i klinikken under opsyn. Bortset fra det indledende lille stik, er der ingen gener under behandlingen. Du sidder i en behagelig lænestol, hvor du kan lægge benene op og få tid til at læse en god bog. Alt afhængigt af sygdoms stadiet anbefales forskellige intervaller. Er tilstanden kritisk plejer vi at anbefale 2 gange om uge. Er tilstanden let progressiv ca. 1-2 gange om ugen. Er tilstanden stabil anbefaler vi 1-2 gange hver 14. dag. Dette kan justeres alt efter udviklingen i sygdommen. Hver behandling koster mellem 1200-1500 kr. alt afhængigt af vægt. Der findes tilskuds ordninger, se nedenfor. Er man terminalerklæret er der en besparelse på kr. 300 pr. behandling. Kommer man lang vejs fra, så kan vi også indgå i et samarbejde hvor det er muligt at få behandling i hjemmet. Dog vil vi stadig, at man kommer forbi os ca. hver 14 dag, så vi har en fornemmelse af dig og din tilstand. Antallet af behandlinger afhænger af mange ting. Desto flere gavnlige tiltag man gør desto bedre chancer er der for at hjælpe kroppen. Efter hver behandling vil du kunne fortsætte dine daglige gøremål helt uden hensyntagen til, at du er i intensiv behandling. Der kan dog være tilfælde hvor man oplever en smule træthed pga. af udrensning.

Tilskud fra: Den offentlige sygesikring
Som medlem af gruppe 2, (læs mere:) gruppe 2 i den offentlig sygesikring, kan du få refunderet omkring kr. 200 pr. behandlingsfaktura (0101 konsultation). Du skal dog selv indsende den kvitterede faktura til din regions regningskontor.

Tilskud fra: Sygekassen Danmark
Som medlem af gruppe 2 i Sygekassen Danmark, kan du få refunderet omkring 80 kr. pr. behandlingsfaktura (0101 konsultation).

Du skal selv indsende den kvitterede faktura til Sygekassen Danmark.

“…… Så allerede 2 dage efter scanning startede jeg på intravenøs C-vitamin behandling. De første mange uger fik jeg 1 – 2 gange om ugen…derefter 1 gang om ugen…og nu efter 1 år får jeg ca. hver 14 dag/3 uge. Det har vist sig at være det bedste valg jeg har gjort i mit liv. Fra at have kræft i meget af kroppen er det nu ret kraftig reduceret, og det der er, er i ro…eller som en læge beskrev det…det er som om dine tumorer er blevet ramt af et eller andet.…du må gøre et eller andet rigtigt…du er vores mirakelpatient. Men de ved jo godt hvad det er jeg gør. Jeg får den behandling, som skulle være alle kræftpatienter forundt at få. Det skulle være et valg i det etablerede system. Tænk på at for et år siden kunne jeg intet. Jeg sad i kørestol….”

– Charlotte L.

“… Jeg fik diagnosen KRÆFT (knude i højre bryst) første gang i 2013, jeg var da 52 år gammel, fik en brystbevarende operation og fravalgte efterbehandlinger. Gjorde alt for at leve så basisk som muligt, motionerede og brugte kinesiolog og akupunktur. I november 2019 får jeg så diagnosen brystkræft i højre bryst igen. Da diagnosen var kræft i højre bryst med spredning til muskler, mistanke om spredning til andre dele af kroppen, da der var skygger på ribben, højre lunge og venstre nyre. … Jeg starter med at kontakte Flytlie, og begynder behandling med IV C-vitaminer november 2019, 2 gange om ugen. ….I april/maj 2020 bliver jeg ringet op af Skejby af en kræftlæge, der tilbyder mig en PET skanning. Efter PET skanningen bliver jeg ringet op af samme læge som siger at der ikke er noget på PET skanningen der lyser op, lymferne ser også rigtig flotte ud, han sender ”mig” til konference hvor der skal kigges på om jeg kan opereres og komme ”fri” af systemet som han siger, jeg skal ikke holdes fast som en kronisk kræftpatient.”

– Gitte N.

“….. Jeg er en kvinde på 60 år der for 1 år siden fik diagnosen kræft i højre tindingelap, tumoren var på størrelse med en stor mandarin. Jeg blev akut opereret og fik desværre kun fjernet halvdelen af tumoren. ……Efter de 30 gange kemo og stråler skulle jeg op i dobbelt dosis kemo men fik det kun i 2 dage så stod knoglemarven helt af og de stoppede behandlingen. Så hvad skulle jeg så ? Jeg tænkte mit immunsystem skulle jo bekæmpe tumoren, men det var helt i bund efter Kemo. Så jeg startede på høj dosis C vitamin og kosttilskud, så min egen behandling var cannabis, højdosis C-Vitamin og kosttilskud. Jeg går til kontrol scanning hver 3. måned, første gang jeg blev scannet var tumoren skrumpet og 2. og 3. gang skrumpet yderligere, og jeg er lige blevet scannet 4. gang og der var intet målbart tilbage :)”

– Anne S. L.